FC Djursholm P06:1

Denna lagsida har upphört!

Image result for upphört

Denna sida har upphört. Välkomna till vår nya lagsida som ni hittar här:

https://www.svenskalag.se/fcd

Lagnyheter

Silvermedalj i Eskilscupen

Silvermedalj i Eskilscupen

Vi tar oss hela vägen till final i eskilscupen nere i Helsingborg men lyckades tyvärr inte besegra Högaborg P06-1 i finalen. Högaborg är ett välkänt 06-lag som slog ut Malmö FF P06-1 i kvartsfinalen med 2-0, finalen slutade 2-1 till Högaborg.

Kategori:

Nyhet

Välkommen Leandro!

Välkommen Leandro!

Vi välkomnar Leandro till FC Djursholm P06-1! Vi är mycket glada över att Leandro har valt att spela för oss! Leandro är en teknisk YF som älskar att utmana och hitta kreativa lösningar framåt! Leandro kommer senast ifrån AIK P06 U.

Kategori:

Nyhet

Välkommen Fredrik ''Freddan''!

Välkommen Fredrik ''Freddan''!

Vi välkomnar Fredrik till FC Djursholm P06-1! Vi är mycket glada över att Fredrik har valt att spela för FC Djursholm P06-1. Fredrik är en sylvass forward som gillar att hota i djupled, ''Freddan'' kommer senast ifrån IFK Stocksund P05. Välkommen Fredrik!

Kategori:

Nyhet

Välkommen Leo!

Välkommen Leo!

Vi välkomnar Leo till FC Djursholm P06-1! Leo kommer sedan innan ifrån Enebybergs IF P06 och vi är mycket glada över att Leo har valt FC Djursholm i sin fortsatta fotbollsutbildning. Leo är en spelskicklig YB/CM som jobbar hårt på träningarna och matcherna!

Kategori:

Nyhet

Förlust mot AIK P06 Akademi 5-6

Förlust mot AIK P06 Akademi 5-6

I helgen mötte vi AIK P06 Akademi i ES serien. Vi förlorade tyvärr med 6-5 efter en jämn match, surt också för vår del att tappa en 5-3 ledning när det återstår 5 min av matchen. Vi tackar vår sammarbetsklubb AIK för en mycket bra match! 

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Välkommen till FC Djursholm P06:1

Huvudtränare: 
Henrik Hellström
Lagledare: 
Niklas Pålsson 0734-000231 niklas.palsson@tibble.nu

Per Wall  per.wall@penser.se
Mv-ansvarig
Christian Tiritiello 0707-671414 tiritiello@fcdjursholm.se
Ansvarig U13-Knatte  
Jean Balawo 0764-434391  jean@fcdjursholm.se

För provspel kontakta Jean!

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

CupHannover
CupGothia Cup

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway