FC Djursholm P05:1

Denna lagsida har upphört!

Image result for upphört

Denna sida har upphört. Välkomna till vår nya lagsida som ni hittar här:

https://www.svenskalag.se/fcd

Lagnyheter

Framgångsrik Miniängeln - Match-Camp med idel segrar!

Framgångsrik Miniängeln - Match-Camp med idel segrar!

I helgen så spelade stolta, starka FC Djursholm P05:1 match-camp i Göteborg och åkte tillbaka till Stockholm med 4 segrar av 4 möjliga och 12-4 i målskillnad

I helgen (1-2 okt), åkte vi ner till en 9-manna "match-camp", arrangerad av IFK Göteborg P05 Akademi, i Serneke Prioritet Arena. Det var ett kompakt schema med tåg ner på lördag förmiddag, 2 matcher (2*25 min/match) på lördag kväll och 2 matcher på söndag. Totalt så spelade laget 3 tim 20 min 9-manna på mindre än ett dygn. 

Medverkande lag var förutom arrangerande IFK Göteborg P05A även IF BP P05:2, Kalmar FF och B1903/FC Köpenhamn. Så endast motstånd av högsta klass. 

Vi började litet trevande och låg faktist under med 0-2 efter 7 min i första matchen men sedan så föll det mesta på plats. Vi vände den matchen och efter de första 7 minuterna så släppte vi endast in ytterligare 2 mål under resten av turneringen och gjorde 12 framåt. 

Vi vill tacka Otto, Otto och Gustav (P06:1) som följde med på denna roliga erfarenhet. 

Vi vill också tacka IFK Göteborg för inbjudan, ett trevligt arrangemang och möjligheten att få spela i en så fantastisk arena som ni har därnere!

Mvh, 

Henrik 

Kategori:

Nyhet

OBS Uppdaterade träningstider

OBS Uppdaterade träningstider

Träningstiderna på måndagar och onsdagar har uppdaterats / flyttats 15 min tidigare.

Måndags- och onsdagsträningarna har flyttats till 15 min tidigare. Nu är tiderna som följer: 

Måndagar: Samling kl 16:45. Träning kl 17:00 - 18:15, Mörby

Onsdagar: Samling kl 16:45. Träning kl 17:00 - 18:15, DIP

Kategori:

Nyhet

P05 vinner Guld i ForwardCupen 2016

P05 vinner Guld i ForwardCupen 2016

Som "Kick-off" (!) inför höstsäsongen så åkte FC Djursholm P05 till Örebro för ForwardCupen 2016 och fick åka hem med stora bucklan....

Som uppstart inför hösten så började vi med en två-dagars "camp" hemma på Djursholms IP på de fantastiska nylagda mattorna - DIP - Stockholms bästa anläggning! Efter det så var det dags för avfärd till Örebro för Forward Cupen.

Även om grabbarna hade skött sommarträningen exemplariskt (!?), så är det annorlunda att träna 4 timmar på en dag och laget hade rejält med träningsvärk när vi kom fram till Örebro på torsdag kväll. 

I slutänden så gick vi igenom cupen utan en förlust men hade ett par riktiga bataljer mot bl a ÖSK i kvarten där vi i slutänden slog dem på straffar och i finalen där vi i inledningsvis åkte på ett baklängesmål men tog tag i matchen och vände till vinst med 2-1!

Grabbarna har gjort en riktigt bra cup både på och utanför planen och vi spelade ofta en riktigt fin fotboll. Från ÖSK som vi slog i kvarten kom flera föräldrar och spelare och hejade på oss i finalen!

Som helhet var det en riktigt bra cup där vi också hann med besök på Gustavsvik men framförallt så var Örebro SK´s a-lag vänliga och lät oss besöka deras träning och hälsa på dem på planen på Behrn Arena och även äta lunch där. Tack för det. 

Jag vill också tacka BK Forward för en väl planerad cup med mycket fotboll, (2*20 min matcher), bra mat och i huvudsak planer av god kvalitet. 

Kategori:

Nyhet

INTE träning på Gränsgärdet denna vecka utan på Mörbyskolans BP (idag) och DIP (imorgon)

INTE träning på Gränsgärdet denna vecka utan på Mörbyskolans BP (idag) och DIP (imorgon)

Då vi inte lyckades få tid denna vecka på Gränsgärdet så blir det istället träning på Mörbyskolans BP (onsdag) och DIP (torsdag). /mvh Henrik

Kategori:

Nyhet

Ändrad plats för träning idag, (14 januari) - gymmet på DIP

Ändrad plats för träning idag, (14 januari) - gymmet på DIP

P.g.a. sträng kyla och relativt stark blåst så tränar vi inne på gymmet på DIP idag. Samma tid och medtag gymnastikskor för inomhusbruk

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Välkommen till FC Djursholm P05:1

Huvudtränare: 
Jean Balawo 0764-434391 jean@fcdjursholm.se

Lagledare: 
Henrik Valgma 0708-999757 henrikvalgma@hotmail.com

Mv-tränare
Christian Tiritiello 0707-671414 tiritiello@fcdjursholm.se
Ansvarig U11-U15

Jean Balawo  0764-434391 jean@fcdjursholm.se
För provspel kontakta Jean

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway