FC Djursholm F07

Denna lagsidan har upphört!

Image result for upphört

Denna sida har upphört. Välkomna till vår nya lagsida som ni hittar här:

https://www.svenskalag.se/fcd

Lagnyheter

Matchen mot Viggan

Matchen mot Viggan

Gå gärna in och titta på matchen mot Viggbyholm F07 som spelades i söndags.

http://sportway.se/event/st-eriks-cupen-2015/86

Kategori:

Nyhet

Underbar start på säsongen

Underbar start på säsongen

Igår fick vi en underbar fotbollsdag i strålande sol. Vi spelade tre spännande fotbollsmatcher på Enebybergs IP som alla slutade oavgjort.  Tjejerna var supertaggade och spelade riktigt bra fotboll med både bra försvars- och bra anfallsspel. Heja FCD Flickor 07!

Kategori:

Nyhet

Härlig dag med brännboll, grillning och cupcakes

Härlig dag med brännboll, grillning och cupcakes

Vilken härlig dag vi fick i lördags! Tjejerna spelade brännboll, plockade blommor och lekte tillsammans i solskenet. Vad kul att så många kom, både vuxna och barn. Stort tack till Märthas familj som stod för fix av mat, grillning och utrustning till brännboll. Tack också till Filippas familj som hade bakat jättefina cupcakes som vi alla fick smaka.

Kategori:

NyhetNyhet

Flickor 07 storspelade igen

Flickor 07 storspelade igen

I söndags blev det mycket fotboll för våra tjejer. Det blev hela 6 matcher då vi förutom våra egna matcher med kort varsel också fick stärka upp och spela med flickor 06 som bara hade 2 tjejer på plats. Det är bara att konstatera att våra tjejer har en enorm kämparglöd och vilja och vi spelade 3 riktigt jämna matcher mot tjejer som är ett år äldre. Mot lagen i vår egen ålder storspelade vi i två matcher (mot Danderyds SK) och förlorade tyvärr mot IFK Stocksund pga lite otur. Tjejerna verkar dock inte bry sig om förlust och det är bara att konstatera att 6 mathcer på raken inte heller är något problem. Den stora utmaningen just nu är att försöka få dem att förstå att de inte får vara på planen och spela hela tiden utan att vi måste turas om - detta är dock ett angenämt problem :-).

Flickor 06 passade också på att lära oss en ramsa vi kan använda när vi tackar våra motståndare. Träna gärna på den hemma.

"Upp och nicka sockerdricka - FCD"

Kategori:

NyhetNyhet

Grymma tjejer i gårdagens cup!

Grymma tjejer i gårdagens cup!

Vilken glädje våra tjejer bjöd på under cupen i går. Trots isande vindar, nästan minusgrader i luften och mycket väntan mellan matcherna bjöd tjejerna på en enorm kämparglöd och riktigt bra fotboll. Matcherna slutade med 6-2 mot AIK, 6-0 mot IFK Frej Vit och 9-0 mot IFK Frej Svart.

Våra tjejer visade mycket bra anfallsspel men också ett mycket bra försvarsspel och det är härligt att se att tjejerna nu börjar förstå fotboll och hur viktigt det är att samarbeta för att det ska ge utdelning.

Tack också alla föräldrar som var med och hejade fram tjejerna. Det betyder mycket att vi är så många som är på plats och stöttar fram laget.

Vid pennan, Linda Bornvik.

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Välkommen till FC Djursholm F07

Ledare:
Martin Roos 0727-275362  martin.roos@retailfinance.se

Jonus Bartholdson 0708-890900
jonus.bartholdson@keystoneadvisers.se

Linda Bornvik 0735-113728
linda.bornvik@gmail.com

Alexandra Krook 0733-340407
krook.alexandra@gmail.com

Chefstränare dam/flick:
Zinar Spindari 073-6493568 zinar@fcdjursholm.se

Kontakta Zinar för provspel

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway