FC Djursholm P06:Svart

Lagnyheter

Lidingö chanslösa mot starkt svart p06 lag

Lidingö chanslösa mot starkt svart p06 lag

I arla morgonstund och lätt duggregn möttes p06 svart och OFK Lidingö fk 12 på Bodal 1. en tuff start innan första målet kom och sedan gick det som en dans. Killarna spelade starkt och matchen slutade 4-0. Micke o Stefan

Kategori:

NyhetNyhet

P06 svart fortfarande obesegrade!

P06 svart fortfarande obesegrade!

Idag var det dax för en liten utmaning. P06 svart fick överta en medelmatch av mot IFK Frej. Efter en lite seg första halvlek där vi hade övertaget men tyvärr int lyckades hela vägen fram startade andra halvlek desto bättre. Matchen slutade 2-0. Alla jobbade på bra och som vanligt var stämning vänlig både inom och utom laget. Mot nya äventyr!!

Kategori:

NyhetNyhet

P06 Svart gästade NSK med stor glädje och hög närvaro

P06 Svart gästade NSK med stor glädje och hög närvaro

Svart P06 deltog framgångsrikt med tre lag i helgens NSK cup i Norrtull. Närvaron var super, med 25 av 26 killar från laget på plats. För flera av killarna var det första gången på en "riktig cup". På 12 matcher vann Svart nio, spelade en oavgjord och förlorade två. Killarnas hårda arbete inomhus under vintern har gett resultat, vilket speciellt märks i det stora antalet spelare som nu är trygga med bollen och säkrare på sina positioner. Kul att se att så många i laget "är på G" och kul att några nya, som tex Samuel, fick göra sina första mål : ) Kommande lördag fortsätter vi med klubbens egna vårcup och den gågna helgens insats gör att både den och den stundande Sanktan känns ännu mer spännande. Med vänlig hälsning, Niklas, Micke och Niklas

Kategori:

Nyhet

Uteträningen har äntligen börjat för P06

Uteträningen har äntligen börjat för P06

Måndagen den 3 mars drog ordinarie utesäsongen igång för P06 med första träningspasset. Nytt för i år är att killarna tränas två gånger i veckan av AIK tränarna Reza och Christian. Vädret var perfekt för att köra igång i och från Svart deltog Ian, Thor, Martin, Theodore, Didrik, Eddie, Erik, Tim, Gustav och Samuel. Martinius, som har skadat foten, kom ned och titta till träningen. Om någon vecka är han nog tillbaka i full fart igen. På torsdag kör vi igen kl 17.

Kategori:

Nyhet

Grymma P06 killar på Trettondagscupen

Grymma P06 killar på Trettondagscupen

P06 Svart spelade 8 matcher i fredags i Trettondagscupen i Åkersberga. En trevlig och välorganiserad cup som vi gärna återvänder till. Killarna var verkligen taggade efter jullovet. Sju raka segrar och fint spel imponerade. 20-6 i målskillnad. Enda plumpen i protokollet var 0-1 förlusten mot Vaxholm i sista. Vi gick runt på 10 spelare och sista matchen var dom ganska slut. Trots det trummade de på och hade ett klart spelövertag. Efter ett bortdömt mål och några stolpträffar för oss kunde Vaxholm peta in den med 4 sekunder kvar...Nåja, laget var mer än nöja och nu ser vi fram emot att avsluta säsongen inne med Bro IK Trophy Cup i mitten av februari. Ett speciellt tack till födelsedagsbarnen Martin och Teodore som båda hamnade i målprotokollet dagen till ära.

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway