FC Djursholm P05:2

Denna lagsidan har upphört!

Image result for upphört

Denna sida har upphört. Välkomna till vår nya lagsida som ni hittar här:

https://www.svenskalag.se/fcd

Lagnyheter

P05 Svart slog AIK och IFK Stocksund i sista cupen ute för hösten

P05 Svart slog AIK och IFK Stocksund i sista cupen ute för hösten

P05 Svart spelade AIKs höstcup på ett kylslaget Råsunda IP. Inställningen hos killarna var det dock inget fel på, även fast starten blev den svåraste tänkbara mot ett riktigt bra lag från Boo IF. Tungt med en 6-1 förlust, men när IFK Stocksund stod för motståndet i nästa match var det som bortblåst. Spelet böljade fram och tillbaka och stördes tyvärr av bollar som hela tiden kom farande från andra planer (bl.a. när IFK kvitterade vår ledning). Efter en otroligt kämpainsats vann dock FCD med 3-2 och det var kul att se hur avbytarna i laget hejade fram sina kompisar hela tiden. Charlie och Oliver stod var sin match och gjorde det fantastiskt bra. Framåt petade Arvid in flera bollar (som vanligt!) och i den avslutande fina vinsten över AIK fick han bra hjälp av Matteus som sköt ett drömmål efter fint passningsspel. Thor och Gustav hjälpte till från P06 på ett fint sätt och kunde båda stoltsera med något mål var. På det hela en grym avslutning på cupspel utomhus i år, något som bådar gott för 2014.

Kategori:

Nyhet

P05 Svart 2 avslutar Sanktan med en fin vinst över DIF

P05 Svart 2 avslutar Sanktan med en fin vinst över DIF

P05 Svart 2 kom till spel med endast en avbytare och två inlånade spelare från P06, Thor och Fredd. DIF hade vunnit sin senaste match i Sanktan med 15-0 och när de hörde att de skulle möta ett lag blandat med 05 och 06 spelare var de mycket segervissa. Finn täppte igen i målet, Arvid och Viktor öste in mål där framme och Thor, Fredd och Gustav slet längst kanterna i en match som FCD till slut vann med 7-5 och som vi sent kommer att glömma. Domaren (som för övrigt var riktigt bra) frågade efteråt om det här var någon slags final i Sanktan, för båda lagen spelade så bra. Vi tar med oss det under vintern och laddar närmst för SIF cupen i oktober. /Niklas

Kategori:

Nyhet

P 05 Svart 1 startade hösten med en seger mot Stocksund

P 05 Svart 1 startade hösten med en seger mot Stocksund

P 05 Svart 1 spelade sin första match efter sommar uppehållet mot Stocksunds IF på bortaplan. De spelade fantastiskt och vann förtjänt med 6 - 2. Samspelet mellan killarna var toppen och var och en av killarna gjorde en stark insats. Årets träning med Nahom och föräldratränarna börjar ge lön. :-) Ett tack till Hidde för hans inhopp från Svart 2.

Kategori:

Nyhet

P05 Svart 2 slet förtjänstfullt på AIK/Djursholms knattecup

P05 Svart 2 slet förtjänstfullt på AIK/Djursholms knattecup

P05 Svart 2 fick hjälp av fyra 06:or i denna cup och det starkaste minnet killarna tog med sig var den fina 4-2 vinsten över BP. Killarna ska också vara stolta över de jämna insatserna mot både AIK och Vallentuna. Killarna i Vallentuna var huvudet högre än de flesta i Svart 2, men det till trotts ledde vi med 4-1 efter mycket fint spel. Killarna kroknade på slutet och Vallentuna kunde vända till en uddamålsseger. Det fina spelet i dessa tre matcher tar vi med oss när Sanktan startar igen kommande helg. Slutligen var Syrianskas akademilag en nivå för svår Den här gången. Förlusten med 8-0 är dock inget att skämmas över, snarare tvärt om. Vi lärde oss mycket där.

Kategori:

Nyhet

P05 Svart 2 avslutade vårens Sanktan med en storseger över Lidingö

P05 Svart 2 avslutade vårens Sanktan med en storseger över Lidingö

Killarna i Svart 2 följde upp förra helgens fina seger över Djurgården med en 17-1 vinst över Lidingö på bortaplan idag. Återigen spikade Viktor (med god hjälp av den totalt orädde backen Hidde) igen där bak och framåt öste Gustav, Arvid, Finn och Thor in mål. Laget visade upp flera passningskombinationer som rev ned applåder från motståndarklacken också. Det var riktigt kul att se killarnas samspel på planen idag och det är nästa synd att det inte blir mer Sanktan förrän till hösten...

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Välkommen till FC Djursholm P05:2

Tränare:
Lucas Krishan lucas@krishan.se
Jean Balawo  jean@fcdjursholm.se

Peter Håkansson peter.hakansson@euronics.se
Lagledare: 
Lena Brodin lena@expose.se

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway