FC Djursholm P03:2

Lagnyheter

P03:2 på Falu Sommarcup

P03:2 på Falu Sommarcup

P03:2 avslutade vårterminen med en 11-mannacup i Falun 17-19 juni. Åtta lag deltog i P13. I vår grupp hade vi Hammarby, Uppsalalaget Knivsta och Borlängelaget Tunabro. Efter två vinster mot Knivsta och Tunabro blev vi grupp-2:a och gick till A-slutspel. Där skulle vi möta Tyresö IF som vanligtvis spelar i serie 1 och 2 i Sanktan. Killarna fokuserade hårt och storspelade matchen igenom. Efter att ha hållit 2-2 nästan in i kaklet blev det knapp förlust med 2-3, men en mycket välspelad match. Efter det var det tufft att ladda om till placeringsmatchen mot lokallaget Dalkurda, som dessutom blev rejält försenad, och vi förlorade. Men vi hade en lyckad helg och tar nu sommarlov med hängmatta och glass men också egen träning sommaren igenom. Ha en fin sommar!

Kategori:

Nyhet

Vinst i Sanktan-premiären i serie 3

Vinst i Sanktan-premiären i serie 3

Vårens första Sanktan-match blev en intensiv och jämn match mot IFK Stocksund, men våra killar lyckades vid ett flertal tillfällen lirka upp deras backlinje och i andra halvlek satte Adam S 1-0. Killarna kämpade på hela vägen till slutsignalen och fixade därmed en vinst i premiären!

Kategori:

Nyhet

Träningsmatch mot Lidingö

Träningsmatch mot Lidingö

Lördagen den 12 mars körde vi en träningsmatch mot Lidingö P03:2 i strålande solsken. Matchtiden var 3 * 25 min. I första perioden fick vi 0-1 i baken men arbetade oss tillbaka in i matchen och vann matchen med 3-2. Bra kämpat killar!

Kategori:

Nyhet

Vintercupen 2016

Vintercupen 2016

Som sista åldergrupp på Vintercupshelgen drog P03 igång söndag eftermiddag.

Efter en mycket jämn gruppserie, med extra killar från vårt lag inkallade på kort varsel pga sjukdomar, blev gruppspelet rekordjämt. Tre matcher, 1-1, 1-0, 1-1 med bra disciplinerat spel gjorde oss tvåa i gruppen och tog oss till slutspel. Slutspelet fortsatte i samma stil; 1-1 i kvartfinalen efter full tid och straffar, där Gurra snyggt tog den avgörande straffen. Semin mot Huddinge blev jämn även den, med ett underläge på 0-2 efter några minuter men där Arvid B stänkte in ett dundrande skott i krysset så att motståndarnas tränare kom fram till Anton och gjorde tummen upp, och vi var ytterst nära kvittering flera gånger. Tyvärr blev det ändå förlust mot Huddinge, som senare vann finalen.

 

Snyggt spelar killar!

Kategori:

Nyhet

Träningsmatch mot IFK Stocksund

Träningsmatch mot IFK Stocksund

Vinterkyla på -10 grader hindrade inte träningsmatch på Danderyds Area mot IFK Stocksund söndagen 17 januari.

Det märktes att det har varit match-uppehåll under 5 veckor i första halvleken, 0-3 efter slarv av FCD.

Andra halvlek kände vi igen killarna och efter disciplinerat spel släpptes IFK inte fram på vår planhalva vilket resulterade att Gustaf klagade över att det var lite att göra i kylan JMatchen slutade 3-3, och vi tar med oss andra halvleken som bra minne från denna kalla vinterdag.

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Välkommen till FC Djursholm P03:2

Tränare
Anton Mårtensson 0705-832260 at.henry@hotmail.com


Lagledare: 
Lisa Ringmar 0707-603040 elisabeth.ringmar@gmail.com

För provspel kontakta Anton

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

CupGothia Cup
Hej! Gotia Cup är en av världens största fotbollturneringar och en upplevelse inom ungdomsfotboll. Detta är en undersökning vilka spelare är som skulle kunna vara tillgängliga för d

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway