FC Djursholm P03:3

Denna lagsidan har upphört!

Image result for upphört

Denna sida har upphört. Välkomna till vår nya lagsida som ni hittar här:

https://www.svenskalag.se/fcd

Lagnyheter

Seger i Sanktanpremiären efter imponerande vändning!

Seger i Sanktanpremiären efter imponerande vändning!

Den första matchen i Sanktanserie P13-5B på bortaplan mot Järfälla 3 slutade med seger 5-2 efter underläge 0-2 i halvlek.

I första halvlek märktes det tydligt att det var den första tävlingsmatchen på länge, men efter ett bra "snack" i halvtid kom killarna ut med stor glöd och beslutsamhet. Stort bollinnehav och till slut en rättvis seger.

Kategori:

NyhetNyhet

Hudik Cup

Hudik Cup

Det var ett gäng nöjda och trötta killar som kom hem från Hudik Cup. Stort tack till både Anton och de föräldrar som följde med eller ställde upp och körde. Vårt ena lag gick hela vägen till final som vi tyvärr förlorade. Ha en riktigt skön sommar!

Kategori:

Nyhet

Hudik Cup

Hudik Cup

Fredagen den 12 juni åker 17 glada P03 3 spelare till Hudik Cup. Vår tränare Anton och tre föräldrar följer med och vi hoppas på soligt väder och roliga matcher. Alla föräldrar som är intresserade rekommenderas varmt att åka upp på söndag morgon och kolla på slutspelet. 2500 killar och tjejer som spelar fotboll ger en härlig stämning.

Kategori:

Nyhet

Järfälla Cup 10 januari

Järfälla Cup 10 januari

Den 10 januari samlas de spelare som är kallade kl 13.15 på DIP för gemensam avfärd till inomhuscupen. Plats: Kungsängens Sporthall, granne med Upplands-Bro gymnasium, Skolvägen 24

Kategori:

Nyhet

Grattis till vår tränare Anton

Grattis till vår tränare Anton

Vår tränare Anton Mårtensson utsågs till årets tränare av FC Djursholm. Stort grattis Anton från alla killar och föräldrar i P03 3!

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Välkommen till FC Djursholms P03:3

Tränare
Sebastian Jägerstig 0728-380701 sebastian.jagerstig@hotmail.com


Lagledare: 
Robert Andersson 0767-986808  njrob69@gmail.com

För provspel kontakta Sebastian

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

CupGothia Cup
Hej! Gotia Cup är en av världens största fotbollturneringar och en upplevelse inom fotboll. Detta är en undersökning vilka spelare är som skulle kunna vara tillgängliga under för de
CupGothia Cup
Hej! Gotia Cup är en av världens största fotbollturneringar och en upplevelse inom ungdomsfotboll. Detta är en undersökning vilka spelare är som skulle kunna vara tillgängliga för d

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway