FC Djursholm F01

Denna lagsidan har upphört!

Image result for upphört

Denna sida har upphört. Välkomna till vår nya lagsida som ni hittar här:

https://www.svenskalag.se/fcd

Lagnyheter

Ny hemsida

Ny hemsida

Ny har FC Djursholm bytt hemsida följ oss nu på https://www.svenskalag.se/fcd

Kategori:

Nyhet

Distriktlagsträning 22 feb

Distriktlagsträning 22 feb

Grattis Ida G som är uttagen till målvaktsträning med distriktslaget den 22 februari. Lyckat till!!!

Kategori:

Nyhet

Träningsmatch mot Stuvsta

Träningsmatch mot Stuvsta

På ett fuktigt, rått och januarimörkt DIP var det på lördagen dags för säsongspremiär för F17. Stuvsta stod för motståndet och FCD mönstrade en salig blandning av spelare från F17, F02, dam och några nya spelare som anslutit till klubben. En hel del spelare saknades på grund av sjukdom, andra idrotter och andra åtaganden.

Matchen var 3x30 minuter och tränarna roterade friskt på alla positioner. Djursholm stod för det mesta av spelet men Stuvsta var alltid farliga i sina omställningar, särskilt när tjejerna blev passiva i försvarsspelet. Tjejerna byggde upp spelet från backlinjen och rullade bollen skickligt över hela planen. Det kanske inte alltid var en match i högsta tempo men tjejerna gjorde 90 bra minuter. Sett till matchbilden och chanserna skulle kanske tjejerna har gjort några mål till och inte släppt in något.

Sammanfattningsvis så var det en bra genomkörare och en kul premiär som såg lovande ut. Resultatet var inte det viktigaste och det var en träningsmatch tidigt på säsongen MEN det såg bra ut :)

Vi tackar domaren och Stuvsta för en god match.

Forza FCD!

Kategori:

Nyhet

Välkommen Maya - ny spelare i truppen

Välkommen Maya - ny spelare i truppen

Vi välkomnar Maya Wilhelmsson med familj till F17. Maya kommer närmast från ett av Sveriges bästa F01-lag senaste åren, BP F01-1. Hon är en mittfältare med fin speluppfattning och fina fötter. Innan dess har hon också tillhört Djurgården, och nu ser vi fram emot att hon fortsätter sin fotbollsutbildning i FCD.

Kategori:

Nyhet

Distriktlagsträning 19 feb

Distriktlagsträning 19 feb

Julia H, Siri och Tilda har blivit kallade till utbildningskväll med distriktslaget för F01 19/2 i Johan Björkmans hall. Elise har blivit kallad till utbildningskväll med distriktslaget för F02 19/2 på Skytteholms IP. Grattis alla och kör hårt!

Kategori:

Nyhet

Klubbnyheter

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

Inbjudan till TEKNIKCAMP 20-22 juni för alla födda 2002-2007

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 . Instruktör är klubbens chefstränare. Anmäl dig på campsidan länk finns längre ner i denna nyheter samt i menyn ovan under arrangemang/Teknikcamp 2016. Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

FC Djursholm bjuder in alla spelare födda 2002-2007 till tre dagar fotboll 09:00-15:00 .
Instruktör är klubbens chefstränare.
Anmäl dig på campsidan
Avgift: 1700 kr/deltagare betalas in samtidigt som anmälan görs till BG 5788-4009.
Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Kategori:

Klubbnyheter

Summering av vecka 13

Summering av vecka 13

Nu börjar serierna sakteligen dra igång och nedan följer en kort summering av vecka 13

Förra veckan var det premiär för vår påsklovscamp som hölls för första gången. Med cirka 45 deltagare blev det en mycket lyckad camp och vi ser fram emot att göra detta till en årlig händelse.

U17 och U19 hade premiär i sina nationella serier och i U17-Allsvenskan började man med en övertygande seger mot Älvsjö AIK med hela 6-1. En match som tränare Onur var väldigt nöjd med, framförallt första halvlek där man går upp till en 4-0 ledning.

U19 åkte till Västerås för att ta sig an Skiljebo och även där fick man en hel del positiva svar. 5-0 och hela fem olika målskyttar får summera den matchen. Riktigt kul med bra starter för våra två äldsta pojklag.

Oscar Englund som till vardags tillhör U17 och U16 var i helgen med stadslaget och vi lägger till ännu en spelare i FC Djursholm som representerat Stockholm i distrikslagsverksamheten.

P04-1 var i Dortmund och spelade en högkvalitativ turnering med mycket namnkunniga lag som vi nämnde för några veckor sedan. Man kom totalt på plats 17 av 65 lag, bland annat före lag som VfL Wolsburg och Hamburger SV vars seniorlag spelare i Bundesliga. En mycket bra turnering på många sätt, man fick många tuffa och lärorika matcher mot väldigt bra motstånd och Sebastian Jägerstig som är tränare för laget var otroligt nöjd med spelet och turneringen i helhet. I gruppspelet hade man bland annat Lokomotiv Moskva som sedan gick hela vägen till final och man hann även med att möta Borussia Dortmund i en placeringsmatch.

F01 har även dom i Tyskland under helgen, närmare bestämt i Berlin för ett träningsläger. Ett väldigt lyckat träningsläger där man träningsmatchade mot Union Berlin som vann den högsta serien. Stundtals spelar tjejerna ut Union, dock var de skarpare i slutfasen och resultatet skrivs till 1-2.

F03 hade under helgen en liten träningscup mot Sollentuna FK och IK Frej där man totalt spelade fyra matcher och resultatet av dessa matcher blev två kryss och två segrar.

Nu i helgen drar Sanktan igång för de flesta lagen och utöver det är det sista helgen av Boys and Girls Spring Cup nere på Djursholms IP så allihopa är varmt välkomna ner för att titta på mycket rolig fotboll!

Kategori:

Klubbnyheter

Nya spelare, välkomna!

Nya spelare, välkomna!

FC Djursholm har fått 5 nya spelare till F01, vi välkomnar varmt Alva, Ella, Lina, Siri och Sofia till truppen. Vi har tidigare träffat dess spelare som motståndare när de med stor framgång spelade i Norrtulls SKs F00/01. Vi är glada att få in dessa tjejer och deras familjer i FCD familjen. Vi ser nu fram emot en rolig och utvecklande säsong tillsammans.

F01 på Tae kwon do träning

F01 på Tae kwon do träning

Denna måndags träning då fotbollsplanerna var isiga så tränade F01 Tae Kwon do med Roman Livija en gammal världsmästare, under de sista krävande övningarna kom även Oscar "Golden Boy" Ahlin en av Sveriges bästa boxare. Mycket mjölksyra och träningsverk...

Välkommen till FC Djursholm F01

Huvudtränare:
Magnus Lindberg 0760-291030  M_lindberg_@hotmail.com
Assisterande tränare:
Zinar Spindari, 0736-493568 zinar.spindari@gmail.com
Lagledare: 
Monika Hagman  0704-990292   monika@sciencepacific.com

Mv-tränare:
Christian Tiritiello 0707-671414 tiritiello@fcdjursholm.se
Chefstränare Flick:
Zinar Spindari 0736-493568 zinar@fcdjursholm.se

Kontaka Zinar för provspel
Under 2016 kommer F01 spela F15 Elit, F15 2B samt F16 tillsammans med F00

Tabell F15-1

Tabell F15-2B

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

Under vintern (nov-feb) kommer vi träna tre gånger i veckan med uppehåll för julledigt.

Träningarna kommer att ske på vårt uppvärmda konstgräs på Djursholms IP.

AVARDA
Matkomfort
Sportway
Nordea Privat Banking
Sundling Wärn
Callisma
Englesson
Mäklarringen
Frans August
Djursholms Träningscenter
Östberga Pizzeria
Stadium
Hallmans.nu
HDR Partners
Jacobs Takeaway