Vilken avslutning på säsongen tjejerna levererat. Det har spelats cuper under den avslutande delen av säsongen och vi vill gratulera och lyfta fram några lag från flicksidan.

F07

Tjejerna i F07 avslutar sin fina säsong med att ställa upp i Avarda Oktoberpokalen. Laget ställde upp i två klasser. Första helgen spelade man i sin egen åldersklass F07 och spelade väldigt fin fotboll som tog laget hela vägen till final. I finalen så stod IK Frej som motståndare. FC Djursholm vinner finalen med 2-1 och guldet säkrat!

Helgen efter ställde man även upp i F06 klassen och tjejerna var minst sagt taggade. Efter att ha visat upp en fin offensiv fotboll vinner man finalen mot IFK Österåker 3-0. Tack för det fina spelet och stort grattis!

F04

Ställde upp i vår egna Avarda Oktoberpokalen. Efter att ha vunnit sin grupp så ställdes tjejerna mot Täby FK i semifinalen. Slutresultat 4-0 och starka Saltsjö-boo IF väntade i finalen. Tjejerna var riktigt taggade och spelade väldigt bra i finalen och efter 3-1 så var guldet säkrat. Stort grattis alla tjejer och bra jobbat Malin och Malin!

F02

Tog bussen till Linköping där man ställde upp med två lag. Zinar och David coachade vardera lag och vilken succé! efter gruppspel och slutspel så stod de båda lagen i final mot varandra. Lag 2 vann finalen med 1-0 efter en väldigt spännande final. Bra jobbet och bra avslut på en väldigt stark säsong.


Vinzent Lopez

Chefstränare Flick